Alla inlägg den 25 maj 2011

Av Therese Nilsson - 25 maj 2011 19:21

who break you down last night? Åhhh,den är såå bra Takidas nya singel.. Lyssnar på den om o om igen..    Idag e det en bra dag,vilket jag är glad över. Solen skiner o humöret har varit på toppen hela dagen o tankarna har jag stängt av.. Tänkte berätta lite om helgen..


Fredag: Hämtade Mamma på Lunds sjukhus,hon var klar med strålningen för denna gången o fick komma hem. Spenaderade dagen hos föräldrarna o gjorde lite ärrende,kvällen avslutades med Thai mat som vi beställde från Tomelilla, o de var vrålgott.. *mums* Blev en liten raggarrunda med Sofie, den slutade hos Martin o Mathilda.. Tack för en mysig stund..   


Lördag: Började dagen med att städa o tvätta,tog en riktig storstädning.. Skönt när de e gjort.. Sen framåt sena eftermiddagen började jag göra mig i ordning o fixa lite mat inför kvällens gäster,Thilda o Sofie kom hit o mös.. Vi började med Taco sen gick vi en liten runda här i Trelleborg,visade Thilda lite affärer o så,sen kom vi hem o då blev de efterrätt bestående av Vitchoklad mousse med hackad toblerone i.. Tjejerna körde runt halv 12 o då intog jag sängen, nöjd efter en supermysig kväll..


Söndag: Enda gången jag var ute eller uppe från soffan var när jag skulle hämta min pizza nere i stan,annars höll jag mig i soffan hela dagen o fy fasiken vad skönt det var..


Måndag: Fixade lite här hemma innan jag begav mig till Ystad för att få mina ögonbryn plockade av Magda,såå ont det gör..    Hann även med en runda i skogen med fina Wilma,så himla skönt att gå nere i Fredriksbergs skogen bara jag o hon o lyssna på fåglarna,ibland behöver man få ha lite egentid..


Annars i veckan så har jag bara jobbat o tagit de lugnt på kvällarna,igår skulle jag bara vila en stund innan träningen men jag har somnat ordentligt o vaknade en kvart/tio minuter innan träningen så jag sket i den..     Aja,ska snart ta tag i det igen,men nu blir de sommaruppehåll på FS o frågan e ju den om mans ka lösa sommartränings kort för 400 kr eller träna på egen hand? Hmm.. Vi får se.. En jobbdag kvar denna veckan sen e det ledigt i 4 dagar.. Ser så sjukt mycket framemot helgen.. Fredag ska jag först lämna Mamma på sjukhuset i Ystad sen ska ajg till Synsam o göra synundersökning o kolla ut nya glasögon    Har lovat Katta att låna hem några stycken så hon får vara med o hjälpa mig att välja,hon tycker ju inte om dom jag vill ha.. :-( På lördag ska jag först till Ringsjön på dressyrtävling o sen kommer Erik,Maria,Henrik o Tea på middag o jag har precis gjort menyn.. Men den skriver jag inte ut än.. Nu kallar min ordtidning igen..


Ha d bra så hörs vi när vi hörs..

Ovido - Quiz & Flashcards