Alla inlägg den 2 april 2012

Av Therese Nilsson - 2 april 2012 18:28

Sen har jag gjort 7 nätter, inte på rad men sen förra söndagen.. Ärligt så trivs jag med natt, tänk sen i sommar så kan man köra hem o byta om o sen direkt ner till stranden o sova där.. Man kan vara med på alla roliga saker som händer på kvällarna t.ex gå på marknader, grilla med ens fina vänner o mycket mer.. =) Jag hoppas snart att de kommer bli mycket jobb för mig,jag mår attans så mycket bättre när jag jobbar.. Just nu har jag jätte många tankar jag bråttas med i huvudet, merän de jag tog tag ihelgen med.. Händer de som e på väg så kommer jag krascha ordentligt o jag vet en till som kommer göra de.. =(


Jag uppskattar att Katta finns i mitt liv för hon är min största livlina,hon finns där närsom,lyssnar o man kan bolla alla sorters tankar med henne.. Jag hade verkligen inte klarat mig utan henne, 13 år av en underbar vänskap.. O de kommer bli många år till,inget kan skilja oss åt.. Jag kan inte beskriva hur glad o tacksam jag är över att få ha Dig,din man o dina barn i mitt liv.. Älskar Dej..   


Jag uppskattar att Thilda finns i mitt liv,jag trodde aldrig jag skulle få ha en sån fin person som dej som min vän.. Du e en sån otroligt fin vän att jag förmodligen aldrig heller hade klarat mig utan Dej.. Vill aldrig mista Dej..  



Uppdaterar om fler fina vänner i nästa inlägg.. Alla har vi mycket att tänka på men om man märker en vän behöver prata så lyssnar man väl? Eller har jag fel där igen? Tårarna sitter långt ute idag men jag stänger allt inom mig o går o lägger mig istället.. Men min stubin e väldans så kort idag..


Nu en dusch sen sängen.. God Natt!  


  Alltid tillsammans.. <3

Ovido - Quiz & Flashcards