Alla inlägg under mars 2012

Av Therese Nilsson - 29 mars 2012 18:14

Motgång efter motgång.. Hur mycket mer ska man orka? Det kom precis över mig att Mamma e sjuk, jag satt o funderade o blir så jävla förbannad på Ystad sjukhus o på mammas läkare som undanhåller information för oss. De e för fan hennes jobb o informera oss om vad som händer eller har hänt men ente ett jävla dugg får vi veta. Just nu vet vi inget,inte ens om hon ska in o strålas igen,vi vet ente ens OM strålningen har hjälpt. Tårarna rinner så ser knappt vad jag skriver,jag e lessen! Jag e arg! Nästa vecka kommer jag kriga nåt så in i helvete med sjukhuset i Ystad,nu får de fan vara nog! Anmälan till Lex e jävligt nära nu! En läkare ska inte tiga, hon ska berätta för oss! Nu har jag skrivit lite för mycket,men jag har sjukt mycket mer inom mig. Men jag måste koncentrera mig på nya jobbet. Jag e rädd så jag skakar,jag e arg så jag gråterJag mår illa så jag vill kräka. Jag kan skratta o ha kul men vem ser hur jag mår egentligen? Vad har vi gjort för ont?!


Jag tackar mina närmasta vänner för ni orkar stå ut med mig o mitt prat.. Ni vet vilka ni e..   

Åt helvete med allt rent ut sagt idag.

Av Therese Nilsson - 27 mars 2012 15:14

Idag är jag helt färdig,andra dagen sägs alltid vara värst när man jobbar natt o de kan jag hålla med om.. Har åkt en ny runda inatt,var i Eslöv,Höör,Lomma o några andra ställen som jag ente kommer ihåg   Men jag har ju 3 nätter på mig att lära mig rundan sen ska jag köra själv mån o tis nästa vecka.. Inatt åkte jag med en kille som var betydligt trevligare än han jag åkte första natten,inatt har jag blivit kallad både de ena o de andra.. Typ att jag e klumpig, gammal o mer men de kommer jag ente ihåg just nu =P Nä,de var roligt inatt o tiden gick fort,förutom när bilen la av i Lund mitt i den stora "Sony Ericsson" rondellen som jag kallar den.. Efter en liten bogsering så startade den igen o sen körde vi vidare.. De e mycket att lära o ente alls så som jag gjort på schenker men nog fan ska jag lära mig detta oxå,e ju dock lite orolig över att hitta överallt men de får ta den tid de tar helt enkelt.. Mycket jobbprat men de blir så när man trivs på sitt jobb redan andra dagen..


Solen lyser utanför o jag har sjuk ångest över att jag e så trött att jag måste gå o sova igen,vill gå ut men jag sov 3.5 timme inatt så behöver sömnen.. Inväntar ett samtal från Mamma att allt gått bra med henne lilla OP.. Har skickat in dom till Sofias änglar men gjort allt i smyg så hoppas ingen avslöjar! Nä,två huvudvärkspiller o sen i säng igen..


På återseende en dag..   

Av Therese Nilsson - 25 mars 2012 10:53

Så himla härligt när solen skiner o man slipper den dimma som de var igår.. =)  I förra inlägget så skrev jag ju att jag fått ett trevligt samtal o nu kan jag äntligen säga vad det handlade om.. Jag har ju sökt lite budbilsjobb runt om trelleborg men bara ett som hört av sig för typ en månad sen,men sen inte hört mer.. Men i onsdags när jag körde genom svedala så tänkte jag på det här företaget o 5 timmar senare ringer dom o undrar ifall jag har fått jobb,nä sa jag de har jag ente.. Bra,då vill jag träffa dig imorgon kl 8.40,absolut sa jag =) Så itorsdags morse körde jag upp till svedala o träffade dom,klockan 9.00 lämnade ag svedala o 25 minuter senare ringer dom o undrar ifall jag har svårt att stiga upp mitt i natten,nä sa jag de e inga problem.. Bra,då vill vi att du börjar på söndag natt 02.15 Ehhhhehhh okej,ja de går bra sa jag.. Han sa att dom har mycket expresskörningar i hela sverige,danmark o i tyskland.. Skit kul känner jag inför detta! Så inatt ska jag börja jobba men inte förän kl 03.00 för han sa fel tid.. Så i sommar kommer jag köra för Svedala Cargo =) Känns såå härligt! Jag skrek verkligen av lycka i bilen när jag lagt på,jaaa jag vet att jag e litta knäpp.. =P


Annars så har jag haft några bra dagar nu o hoppas de håller i sig.. Igår var de släktträffi tomelilla sen blev de mys i fredriksberg o sen raka vägen hem till sängen.. O bara för jag e så himla glömsk så måste jag köra till ystad idag igen o lämna tillbaka kläder som ska gå i retur.. Skulle lämna dom igår men ja,jag glömde ;)


Nä,ut nu med er i det fina vädret o sitt ente framför dautan o häcka.. =P

Av Therese Nilsson - 21 mars 2012 20:30

ökar ens sexlust,så de e därför jag äter så många =P


Nä,skämtosido.. Har haft en underbar dag,varit på sjukhuset med Mamma när hon lämnade blod, fick ett väldigt trevligt samtal o mer får ni veta imorgon.. Men just precis nu så kom de en känsla över mig..En känsla där jag känner mig överkörd,utnyttjad,utblottad o helt jävla dum i huvudet som trodde nåt..Men ack ack ack så fel jag hade ännu en gång.. De var när DU ville.. Inte annars.. Usch! Tvi! Blä! Äckel!


Tack för mig idag!

Av Therese Nilsson - 20 mars 2012 22:01

e det redan o fy så skönt,snart helg igen ;-) Helger tycker vi ju om.. :-) Idag har det inte hänt så mycket hos mig,har bara röjt undan här hemma så det ser ut som ett hem.. Borde få ordning på mina trallor ute på balkongen men att hantera ett sticksåg vettefan om jag klarar faktiskt.. =S Får nog ha hit en karl som hjälper mig med det.. ;-)


Jag har så mycket inom jag borde få avskrivet från mig men jag o en person har pratat lite ikväll o jag kommer hålla saker ang mamma mer för mig själv..Inget illa menat mot er som bryr er men så kommer de bli,man får såklart fråga saker om henne.. =) Denna blogg e ju till för att lufta mina tankar så här skriver jag allt jag vill men som inte rör mamma.. Som idag så har jag gått o funderat på hur livet kommer se ut.. Jag e arbetslös, har ingen karl men jag har en underbar familj o underbara vänner som stöttar! Men att vara 27,snart 28 år o inte ha nåt känns ibland väldigt hopplöst när alla ens andra i omgivningen har sambo o barn. Jag vill oxå träffa nån att stadga mig med o skaffa barn men jag har blivit grymt bränd av karlar så jag har svårt att släppa nån inpå mig o mitt liv.. För visst e alla karlar ute efter att få ligga o såra en? De e dom.. O har man den inställningen o sårbarheten inom sig så får man själv skylla sig att man e singel men de hade varit så himla skönt att bara kunna få lägga huvudet i nåns knä en kväll för att känna närheten,eller att få sova i samma säng som en karl,Sova! Inget annat! Bara få vakna upp till en famn en morgon,gud vad efterlängtat de e.. Men jag har mitt lilla får som jag lägger under armen när jag saknar som mest.. Aja,bra tös reder sig bäst själv..=)


Nu e de nog om "tycksyndommigidag", för nu e de snart dax att hoppa i säng o ställa klockan så jag kommer upp itid för imorgon blir de morgon möte i Köpingebro.. =)


Sov så gott allihopa.. =)

Av Therese Nilsson - 16 mars 2012 20:49

Jag skulle blogga men kom inte ihåg om vad de var jag tänkte blogga om.. Minnet börjar svika,konstigt för jag e ju bara 21.. =P Idag har de varit fulle rulle,började dagen med anställningsintervju på Sturup..Får besked senast fredag,men såklart när jag e på väg där ifrån så ringer ett annat företag o vill ha mig oxå så nu står jag med två jobb o måste ha bestämt mig till senast på Fredag.. Varför blir de alltid såhär? Slår lixom aldrig fel att jobben samlar sig =( Aja, de löser sig..


Imorgon e de dax för Party o utgång i Ystad,allt för länge sen jag var på Lite mer så ska bli kul att gå dit nu =) Längtar som fasiken o är laddad till max! O Sara,jag lovar att ente somna denna gången ;-) Haha,måste berätta.. Hade ett samtal med en kompis igår om karrar.. Vi har exakt samma syn på dom.. =P Att karrar tycker de e roligt o vara små tuff men när de väl kommer till kritan så e ni verkligen ente så tuffa.. Hahaha, de stämmer ju såå bra! Ente lätt att vara karl o mes =P


Nä,nu ska jag hitta en dålig film på tv som man kan somna till.. God Natt på er så hörs vi kanske på söndag om jag e människa ;-P



Av Therese Nilsson - 15 mars 2012 18:13


Idag har jag haft sånt skit konstigt humör.. Ena stunden har jag varit hur glad som helst,nästa har jag storgråtit,tredje studen har jag varit arg som ett bi.. Fattar ente vad de e som händer.. Har varit hemma hos föräldrarna igår o idag,helt klart så ändrar de ens humör o känslor.. Livet kommer lixom ikapp mig o alla tankar börjar komma igång igen..Inatt har jag legat o tittat i taket o funderat på massor,klockan 5 var jag så jävla arg o uppgiven att jag skulle slå handen genom väggen för att få ut min frustation.. Inte många timmars sömn blev de iaf..Hela tiden kommer de nya saker. Jag började borra upp min "gardin" som trilla ner i veckan men tålamodet försvann nånstans.. Skulle kunna kasta ner den från balkongen för jag har insett att jag kommer inte klara att sätta upp den ensam. MÖG!


Åt helvete med allt idag,hade dock önskat att jag hade en famn att krypa upp till ikväll o få en kram.. Skit samma med allt. Tack o hej.



Av Therese Nilsson - 13 mars 2012 18:05


Jag är så sjukt jävla glad idag,vill bara springa ut på gräset o skrika för att jag e så glad! =D

O varför jag e de? Ja,de håller jag för mig själv! Mohahahhahahhaha!  =P


Dagen har innebärit möte på ams i Svedala ang jobb på Sturup,Ikea,Plantagen med Camilla =) Mycket trevligt.. =)

Nu blir de att laga kvällsmat,stuvade makaroner o falukorv får de bli idag.. =)


Hajhajhajhajhaj på er! =P

Ovido - Quiz & Flashcards